211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Πότε κάνει πρεμιέρα στο Anodos Stage Live;

Κωστής Μαραβέγιας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα νέα είσοδος στις αθηναϊκές εμφανίσεις 

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά κοντά στο κοινό του στην Αθήνα, με μια σειρά εμφανίσεων που θα εντυπωσιάσουν. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στη σκηνή του Anodos Live Stage για όλη τη γιορτινή περίοδο και είναι πανέτοιμος να μας χαρίσει τα πιο ανεβαστικά Σάββατα.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Πότε κάνει πρεμιέρα; O αγαπημένος καλλιτέχνης θα κάνει την πρεμιέρα του το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, και θα είναι κοντά στο κοινό του για όλες τις γιορτές. Την αυλαία των εμφανίσεων αυτών θα ρίξει το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, λίγο μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου. Μέσα από ένα ποστ, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας που πλέον είναι ένα βήμα μακριά!

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Παράλληλα, τις Παρασκευές στο Anodos Live Stage εμφανίζεται ο Πάνος Μουζουράκης που έχει κάνει ήδη την πρεμιέρα του και ξεσηκώνει για ακόμα μια φορά το κοινό του. Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές τις γιορτές αυτές στη δημοφιλή σκηνή που ξέρει πάντα να ενθουσιάζει τους θαμώνες της με τις καλύτερες συνεργασίες.

Κωστής Μαραβέγιας: Πότε κάνει πρεμιέρα στο Anodos Stage Live;

https://www.instagram.com/p/BqW4iq5j2-s/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024