211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας μαζί στη σκηνή μετά από 20 χρόνια

Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιαννης Κοτσιρας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η παρουσίαση του προγράμματος στην Ακτή Πειραιώς

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους, ύστερα από είκοσι ολόκληρα χρόνια, στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς και έρχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον με μια πρεμιέρα που θα γίνει τo Σάββατο, 3 Νοεμβρίου στο αγαπημένο στέκι.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Την Τρίτη το μεσημέρι οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν σε δημοσιογράφους και συνεργάτες ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει με τίτλο «Δυνατά κάθε φορά».

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

«Σήμερα βάλαμε τα καλά μας κι εμείς και η @akti_pireos . Και μοιραστήκαμε στιγμές από το πρόγραμμα που ετοιμάζουμε με τον @yanniskotsiras.official, τους υπέροχους μουσικούς και τεχνικούς μας, την @vikikaratzoglou και τον @panagiotislampouras, την ομάδα της Ακτής αλλά και τους δικούς μας συνεργάτες στην παραγωγή. Και το χαρήκαμε πολύ», ανέφερε σε ανάρτησή της η διάσημη τραγουδίστρια ύστερα από την παρουσίαση του προγράμματος.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης και να προσθέσει έναν ακόμα μεγάλο προορισμό διασκέδασης.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας μαζί στη σκηνή μετά από 20 χρόνια

https://www.instagram.com/p/BpkeIiHBCWO/?taken-by=eleftheriaarvanitaki

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024