211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αθηνών Αρένα | Στο pre-opening party του βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι!

Αθηνών Αρένα Αντωνης Ρεμος Δεσποινα Βανδη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή στις τελικές τους πρόβες

Μια από τις πιο ξεχωριστές πρεμιέρες της Αθήνας έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή αυτή, 2 Νοεμβρίου. Το Αθηνών Αρένα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του με τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή στην πίστα του. Οι τελευταίες πρόβες είναι πυρετώδεις και οι τραγουδιστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησαν ένα pre-opening party για την έναρξη της συνεργασίας τους στο «Αθηνών Αρένα» με καλεσμένους φίλους και δημοσιογράφους. Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών τη βραδιά εκείνη στο γνωστό νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με το πρόγραμμα των δύο συνεργατών.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, η Υβόννη Μπίσνιακ, η κουμπάρα του, Μαρία Μπεκατώρου η Ράνια Θρασκιά, ο Αντώνης Λουδάρος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Σωτήρης Καλλιβάτσης, η Αγγελική Νικολούλη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και άλλοι που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται σύντομα.

Αθηνών Αρένα | Στο pre-opening party του βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024