211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας: Πού ξεκίνησε νέα σειρά εμφανίσεων;

Βασίλης Δήμας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κάθε Πέμπτη κοντά στο κοινό του

Ο Βασίλης Δήμας είναι και πάλι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη διασκέδαση σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη. Για ακόμα έναν χειμώνα,  ο αγαπημένος τραγουδιστής συμμετέχει στα πιο hot σχήματα. Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τον βλέπουμε στην πίστα του Βοτανικού, μαζί με τον Αντύπα και τον Μάκη Δημάκη, ένα σχήμα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής ξεκίνησε νέα σειρά εμφανίσεων στο Χρώμα Bar και κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις. Η πρεμιέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εκείνος θα είναι κοντά στο κοινό του στη συμπρωτεύουσα από το εν λόγω στέκι κάθε Πέμπτη βράδυ.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Βασίλης Δήμας: Πού ξεκίνησε νέα σειρά εμφανίσεων;

https://www.instagram.com/p/BpjwovLhzq9/?taken-by=xrwma

Στο ίδιο στέκι, εμφανίσεις πραγματοποιεί κάθε Κυριακή απόγευμα ο Ηλίας Καμπακάκης. O καλλιτέχνης ξεκίνησε τις live Κυριακές την περασμένη σεζόν και η επιτυχία αλλά και η ανταπόκριση του κοινού τον οδήγησαν στη συνέχιση των εμφανίσεων για δεύτερη χρονιά στην ίδια σκηνή. Δες παρακάτω ένα στιγμιότυπο από αυτές τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Το Χρώμα Bar συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους θαμώνες του με τις συνεργασίες που επιλέγει να κάνει.

https://www.instagram.com/p/BpMdEdxhUWS/?taken-by=xrwma

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024