211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Α: Πότε ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος;

Πύλη Α Fix Live Παολα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τέλος εμφανίσεων για την Πάολα

Η Πάολα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκίνησαν στις αρχές φθινοπώρου μια σειρά εμφανίσεων στην Πύλη Α που φυσικά κέρδισαν τις εντυπώσεις και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό. Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν στο κοινό μια ανεπανάληπτη σειρά εμφανίσεων που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Ωστόσο, πλέον το μεγάλο φινάλε έρχεται για να ολοκληρώσει με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο τις εμφανίσεις αυτές. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον Instagram λογαριασμό του αγαπημένου στεκιού, το φινάλε θα γίνει αυτό το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τη σκυτάλη θα παραλάβουν η Μαρινέλλα με τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου με μια σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/BpegzK_FDKI/

Όσο για την Πάολα, θα ξεκινήσει νέα συνεργασία που θα ξεσηκώσει για τα καλά την Αθήνα, αφού θα τη δούμε να συνεργάζεται με τον Νότη Σφακιανάκη στο Gazi Live. Βέβαια, η ημερομηνάι της πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Πύλη Α: Πότε ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος;

https://www.instagram.com/p/BphaAxNhdL_/?hl=el&taken-by=pyli_a

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024