211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

https://www.youtube.com/watch?v=doX9UJZNeBs: Ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει με νέα επιτυχία

Με έχω ικανό στιχοι Χρηστος ΔΑΝΤΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε εδώ το teaser που μόλις κυκλοφόρησε

Ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με το νέο του single που υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει με τη μελωδία και τους στίχους του. Με τίτλο «Με έχω ικανό», το τραγούδι φέρνει μια αύρα ανανέωσης στον μουσικό χώρο, αφού ο ίδιος ο Δάντης υπογράφει τη μουσική, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον ταλαντούχο Νίκο Σαρρή.

Η κυκλοφορία αναμένεται να γίνει από την Digital Ray Records στις 22 Οκτωβρίου, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του δημοφιλούς τραγουδιστή. Με την αγωνία να μεγαλώνει, περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε τη φωνή του Δάντη να μας ταξιδεύει μέσα από τη μουσική του.

Πέρα από το νέο τραγούδι, οι θαυμαστές του Χρήστου Δάντη περιμένουν επίσης με ανυπομονησία τις επερχόμενες εμφανίσεις του. Ποιος ξέρει από πού θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά αυτή τη φορά;

Με τον δυναμισμό και το ταλέντο που τον διακρίνουν, ο Δάντης είναι έτοιμος να μας εκπλήξει και πάλι, προσφέροντάς μας αξέχαστες στιγμές γεμάτες επιτυχίες. Ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις αυτού του εκπληκτικού καλλιτέχνη και να απολαύσουμε το νέο του τραγούδι με την ανυπομονησία που του αξίζει.

Με έχω ικανό: Ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει με νέα επιτυχία

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024