211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Α: Η ξεχωριστή στιγμή του περασμένου Σαβ/κου

Πύλη Α Παολα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι συνέβη; 

Την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Πύλη Α (πρώην Πύλη Αξιού) κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, με πρωταγωνίστρια στη σκηνή του την Πάολα. Η μεγάλη ερμηνεύτρια, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και τους Goin Through μας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Δες επίσης: Ακτή Πειραιώς: Γιάννης Κότσιρας και Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί!

Κάθε εβδομάδα, οι επώνυμες παρουσίες στο κέντρο είναι πολλές, παράλληλα φυσικά με το κοινό που κατακλύζει το κέντρο. Την περασμένη Παρασκευή, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Πάολα, αφού με το πρόγραμμά της διασκέδασε η σπουδαία, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δες επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος | Ποιοι καλλιτέχνες θα τον πλαισιώνουν στο Κέντρο Αθηνών;

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και έφερε τα πάνω κάτω με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Έτσι, αρχικά ερμήνευσε τη διαχρονική της επιτυχία «Κόκκινη γραμμή» και στη συνέχεια το αγαπημένο τραγούδι «Δεν αξίζεις τίποτα»  κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Φυσικά, επρόκειτο για μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του περασμένου διημέρου, στιγμιότυπο από την οποία μοιράστηκε αργότερα και το ίδιο το νυχτερινό κέντρο. Δες παρακάτω και το βίντεο με το απόσπασμα.

Πύλη Α: Η ξεχωριστή στιγμή του περασμένου Σαβ/κου

https://www.instagram.com/p/Bo9gOVrgn_a/?taken-by=pyli_a

https://www.youtube.com/watch?v=7LcBb8zzpAY

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024