211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης | Sold out πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Ηλίας Καμπακάκης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα απογευματινά live party του δημοφιλή ερμηνευτή, επέστρεψαν δυναμικά

Για ακόμα μια σεζόν, ο Ηλίας Καμπακάκης επιστρέφει στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με τα γνωστά και επιτυχημένα του live τα απογεύματα της Κυριακής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στο επίκεντρο με την ανοδική του πορεία, έκανε την πρεμιέρα του το απόγευμα της Κυριακής, 7 Οκτωβρίου, με ένα μοναδικό live στο κατάμεστο από το κοινό του «Χρώμα bar».

Δες επίσης: Hotel Ermou | Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη σκηνή του

Το ανανεωμένο στέκι χάρισε μια μοναδική βραδιά πρεμιέρας στο κοινό, που κατέκλυσε τον χώρο του και αποθέωσε τον αγαπημένο τραγουδιστή. Το πρόγραμμα έκανε έναρξη στις 6 το απόγευμα, καθώς είναι απογευματινό, και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ. Κάθε Κυριακή, ο διάσημος καλλιτέχνης έρχεται με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζεται να φέρει και πάλι τα πάνω κάτω.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει και την ακόμα μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεών του, εκείνη στη σκηνή του Casper at Verykoko τα βράδια της Τρίτης, που έχει γνωρίσει επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία. Στο μεταξύ εμείς βρισκόμαστε εν αναμονή κάποιου επόμενου live του στην Αθήνα! Δες στιγμιότυπα από την πρεμιέρα.

Ηλίας Καμπακάκης | Sold out πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024