211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πάριος και Γλυκερία ξεκινούν εμφανίσεις στο Baraonda

Γιάννης Πάριος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

«Μόνο αγάπη» και μεγάλες επιτυχίες έρχονται να μας χαρίσουν αυτό τον χειμώνα ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία, μέσα από μια συνεργασία – έκπληξη που μας γέμισε ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τη μεγάλη πρεμιέρα. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις συγκλονιστικές φωνές τους στη σκηνή του Baraonda και θα θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού, την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου.

Δες επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός | Αυτά είναι τα κομμάτια του νέου του δίσκου!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο τραγουδιστές του έρωτα θα ενώνουν τις επιτυχίες και φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Με δεκαετίες εμπειρίας και πορείας, και οι δύο ερμηνευτές θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Η συνάντησή τους είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία μουσικά γεγονότα που θα απολαύσουμε τον φετινό χειμώνα.

Δες επίσης: Frangelico | Γονίδης – Μακρόπουλος ανεβαίνουν στην πίστα του

Μια συνεργασία που αναμφίβολα περιμένουμε να δούμε με πολλή αγωνία και θα διατηρήσει το ενδιαφέρον μας ολοζώντανο όλη τη σεζόν. Γιάννης Πάριος και Γλυκερία έρχονται να μας εντυπωσιάσουν και να πρωταγωνιστήσουν στη διασκέδαση της αθηναϊκής νύχτας πολύ σύντομα. Από τις 19 Οκτωβρίου και έπειτα, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα σε ένα και μόνο μέρος: το Baraonda Music Hall!

Γιάννης Πάριος και Γλυκερία ξεκινούν εμφανίσεις στο Baraonda

Γιάννης Πάριος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024