211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δες το εξώφυλλο του νέου του δίσκου

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα του δουλειά;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να μας δώσει το… κάτι παραπάνω, αφού πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ο επόμενος ολοκληρωμένος δίσκος του. Πρόκειται για την πέμπτη ολοκληρωμένη δουλειά του που θα έχει τον τίτλο «Το κάτι παραπάνω» (οι προηγούμενοι δίσκοι του ήταν: «Μάλλον Κάτι Ξέρω», « Παιδί Γενναίο», «Δεύτερη Φορά» και«Όσα Νιώθω») και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Την ημερομηνία κυκλοφορίας έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Εκεί, μοιράστηκε και το εξώφυλλο του δίσκου του αλλά και αποκάλυψε τον τίτλο της νέας του δουλειάς. Στο «Το Κάτι Παραπάνω» και περιλαμβάνει 14 tracks, μεταξύ των οποίων οι no1 επιτυχίες «Ψέματα», «Ξημερώματα» και «Λιώμα» και το ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου «Λάθος Μου».

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Παράλληλα, συνεχίζει την επιτυχία στο Fantasia κάθε εβδομάδα. Μάλιστα από την περασμένη εβδομάδα στο σχήμα προστέθηκε και η Demy αλλά και η Έλενα Τσαγκρινού και ο Γιώργος Λιβάνης. Πλέον, το πρόγραμμα του καλλιτέχνη θα είναι απόλυτα ανανεωμένο, γεμάτο με τις νέες επιτυχίες του που ανυπομονούμε να ακούσουμε σε λίγες ώρες.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δες το εξώφυλλο του νέου του δίσκου

https://www.instagram.com/p/BoUVZV9Db0y/?taken-by=argiros_konstantinos

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024