211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Πέτρος Ιακωβίδης – Stan | Πού ξεκινούν εμφανίσεις;

Νατάσα Θεοδωρίδου Πετρος Ιακωβειδης Stan εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού κι πότε κάνει πρεμιέρα το σχήμα που θα αγαπηθεί;

Ύστερα από αρκετούς μήνες, το Vogue Club ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και να υποδεχθεί ένα πολύ αγαπημένο σχήμα. Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζουν τη συνεργασία τους και αυτή τη σεζόν, και ύστερα από τις εμφανίσεις τους στο fantasia συνεχίζουν την επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του αγαπημένου στεκιού.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Οι τραγουδιστής αυτή τη φορά θα έχουν στο πλευρό του ακόμα ένα δυνατό και αγαπημένο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, τον Stan. Οι τρεις καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη, στην ουσία, από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που ήταν και ο τελευταίος που ανέβηκε στην πίστα του.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Πότε ετοιμάζονται για τη δυναμική πρεμιέρα τους; Οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην πίστα αυτή την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου και έκτοτε μια νέα περίοδος θα ξεκινήσει για τη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας! Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε πλέον για την επερχόμενη πρεμιέρα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Πέτρος Ιακωβίδης – Stan | Πού ξεκινούν εμφανίσεις;

Νατάσα Θεοδωρίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024