211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Δόξας | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων στο Passepartout

Κωστας Δοξας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Κώστας Δόξας επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας από το κέντρο της Αθήνας και το Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται από τον χώρο του passepartout για ακόμα μια χρονιά για να επαναλάβει την περσινή του τρομερή επιτυχία. Απόψε το βράδυ, ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα και να ξεσηκώσει και πάλι το κοινό με τις επιτυχίες και το μοναδικό ταλέντο του.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Από τις 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας στην πιο hot συνεργασία του κέντρου. Η περσινή χρονιά άλλωστε απέδειξε πως η συνεργασία αυτή μπορεί να αποφέρει πολλές μεγαλειώδεις στιγμές στη διασκέδαση.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Από εδώ και στο εξής, η οδός Σκουφά στο Κολωνάκι γίνεται και πάλι το απόλυτο hot spot της πόλης με το πιο ανεβαστικό party κάθε εβδομάδα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το opening party από το οποίο έχουν απομείνει μονάχα λίγες ώρες. Κώστας Δόξας passepartout ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν μια μοναδική σεζόν διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας.

Κώστας Δόξας | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων στο Passepartout

Κώστας Δόξας

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024