211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Το νέο του videoclip μόλις κυκλοφόρησε

Νίκος Βέρτης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για την τελευταία του επιτυχία με τίτλο Πρόσεχε καλά

Το τραγούδι Πρόσεχε καλά κυκλοφόρησες ο Νίκος Βέρτης πρόσφατα και ήδη το κομμάτι αυτό έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Η επιτυχία φυσικά οδήγησε στην δημιουργία του videoclip του που μόλις κυκλοφόρησε.  Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Luydmil Illarionov – Liusi, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στην αγαπημένη πόλη του τραγουδιστή, την Καβάλα. Το single αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά από τον δίσκο Ερωτευμένος που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο. Πολλές είναι οι επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από αυτή τη δουλειά του καλλιτέχνη, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε του δίσκο εδώ και πολλά χρόνια.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην πίστα του Orama στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από δύο περίπου μήνες, και τώρα αναμένουμε τα επόμενα βήματά του. Φυσικά και φέτος θα τον δούμε στην πίστα του ΥΤΟΝ και θα τον απολαύσουμε σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Για ακόμα έναν χειμώνα, ο καλλιτέχνης θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πίστα αυτή και θα μας κρατά την καλύτερη συντροφιά.

Νίκος Βέρτης: Το νέο του videoclip μόλις κυκλοφόρησε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024