211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή live εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη

Δέσποινα Βανδή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική εμφάνιση στη γείτονα χώρα

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε  στην Κωνσταντινούπολη και εντυπωσίασε με μια μοναδική live εμφάνιση πριν λίγες μέρες. Η διάσημη τραγουδίστρια συμμετείχε στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλαρινέτου 2018.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μάξι, κόκκινο φόρεμα παρουσίασε ένα πρόγραμμα που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και καταχειροκροτήθηκε δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες του κλαρίνου.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις της τραγουδίστριας, τη σεζόν αυτή στην Αθήνα. Η Δέσποινα θα εμφανιστεί στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Πρόκειται για μια συνεργασία που περιμέναμε εδώ και καιρό. Αλλά και εκτός από αυτή, η Δέσποινα θα μπει και στον ρόλο της παρουσιάστριας σε talent show του Epsilon. Ακόμα μια δυναμική χρονιά, με έντονη  παρουσία στα μουσικά δρώμενα περιμένει την τραγουδίστρια, που αναμένεται να κερδίσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην προσωπική της σελίδα στο Ιnstagram, από τη ζωντανή εμφάνιση, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής της στην Κωνσταντινούπολη. Μια μοναδική και λαμπερή εμφάνιση και αυτό φαίνεται και μόνο από τις φωτογραφίες.

Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή live εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη

https://www.instagram.com/p/Bn15RCLiaEc/?taken-by=desp1navandi

https://www.instagram.com/p/Bn3cl1WB9wg/?taken-by=desp1navandi

https://www.instagram.com/p/Bn4QjEwhjMx/?taken-by=desp1navandi

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024