211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στη ΔΕΘ

Ελένη Φουρέιρα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από την εμφάνισή της

Ακόμα μια μοναδική εμφάνιση χάρισε η Ελένη Φουρέιρα στο κοινό της, το βράδυ του Σαββάτου, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μπορεί το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια να κάνει πολλές εμφανίσεις σε χώρες του εξωτερικού, όμως, αυτή τη φορά την είδαμε και πάλι στη χώρα μας.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Η εντυπωσιακή performer έδωσε και πάλι τον καλύτερο εαυτό της και μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε. Φυσικά, ανάμεσα στις επιτυχίες που τραγούδησε ήταν και τα τελευταία Fuego και Caramela, στα οποία φυσικά επικράτησε πανικός όταν τα ερμήνευσε.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Φυσικά, αναμένουμε τη στιγμή για την επόμεν η συνεργασία της τραγουδίστριας σε κάποια μεγάλη πίστα. Θα την δούμε κάπου; Και αν ναι, μαζί με ποιον καλλιτέχνη θα την απολαύσουμε στην πίστα; Μέχρι στιγμής, οι φήμες την θέλουν στην πίστα του Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή τα τελευταία της κομμάτια εξακολουθούν να γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και να αγαπιούνται πολύ από το κοινό της. Δες παρακάτω στιγμές από την εμφάνιση του Σαββάτου.

Ελένη Φουρέιρα | Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στη ΔΕΘ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024