211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Πότε θα γίνει η συναυλία της στο Βεάκειο;

Πέγκυ Ζήνα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άλλαξε το πρόγραμμα μετά την αναβολή της συναυλίας της

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, η συναυλία που θα πραγματοποιούσε τη Δευτέρα η Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο θέατρο, αναβλήθηκε.  Ωστόσο, ήδη έγινε γνωστή η νέα ημερομηνία που θα είναι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Η τραγουδίστρια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε την προσωπική της θλίψη για την ακύρωση αυτή και κάλεσε το κοινό της σε ένα νέο ραντεβού σε λίγες μέρες, για να ζήσουν όλοι μαζί όλα όσα περίμεναν.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

«Θέλω να σας εκφράσω προσωωικά τη μεγάλη μου στενοχώρια που απόψε δεν θα βρίσκομαι στο Βεάκειο όπως σας είχα υποσχεθεί, για λόγους που δεν ευθύνομαι. Σας οφείλω μια μεγάλη συγνώμη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή σας. Ελπίζω την Πέμπτηβ 13 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία να είστε όλοι κοντά μου για να ζήσουμε ό,τι ονειρευτήκαμε. Σας αγαπώ Πέγκυ», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της στο instagram.

Παράλληλα, αναμένουμε τα χειμερινά σχέδια της τραγουδίστριας. Πέρσι την είδαμε στην Πύλη Αξιού και το fever μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη. Τι θα δούμε από εκείνη φέτος;

Πέγκυ Ζήνα | Πότε θα γίνει η συναυλία της στο Βεάκειο;

https://www.instagram.com/p/BnjJjBqHoQh/?taken-by=peggyzina_official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024