211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασιλική Νταντά | Έρχεται το νέο της τραγούδι «Αξιοπρέπεια»

Βασιλική Νταντά που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε και πάρε μια γεύση

H Βασιλική Νταντά ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα ένα νέο τραγούδι και το μόνο βέβαιο είναι πως θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της. Τίτλος του νέο της single είναι «Αξιοπρέπεια» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BnWDBE3hcJw/?taken-by=vasiliki_ntanta

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Oι υπόλοιπες λεπτομέρειες που αποκάλυψε μέσα από το ποστ είναι ελάχιστες, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε πως μαζί με το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ του, που αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Τις νέες πληροφορίες, η τραγουδίστρια συνόδευσε με μια φωτογραφία από τη φωτογράφιση του single.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Παράλληλα, η δισκογραφική της εταιρεία, Panik, κυκλοφόρησε και το teaser του τραγουδιού δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε ολοκληρωμένα σε δύο ημέρες. Δες παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram της δισκογραφικής εταιρείας. Παράλληλα, συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Frangelico, στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά και του Σάκη Αρσενίου. Ένα σχήμα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και συνεχίζει δυναμικά.

Βασιλική Νταντά | Έρχεται το νέο της τραγούδι «Αξιοπρέπεια»

https://www.instagram.com/p/BnO43A3n4A-/?taken-by=panikplatinum

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024