211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης | Επιστρέφει με νέα σειρά εμφανίσεων

Ηλίας Κακαμπακης που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε κάνει πρεμιέρα; 

Ο Ηλίας Καμπακάκης την περίοδο αυτή πραγματοποιεί μια άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην αθηναϊκή ριβιέρα και το Akanthus Club, όπου εμφανίζεται κάθε Πέμπτη βράδυ, ενώ παράλληλα έχει προγραμματίσει και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που δεν είναι άλλο από νέα σειρά live εμφανίσεων στον χώρο του Casper at Verykoko, στη Θεσσαλονίκη, ένα μαγαζί στο οποίο έχει πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές βραδιές και έχει αγαπηθεί από το κοινό του.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Στις αρχές Ιουλίου έκανε το μεγάλο του φινάλε και διάλειμμα για το καλοκαίρι, ενώ τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από μια δυναμική πρεμιέρα. Όπως το ίδιο το κέντρο ανακοίνωσε, οι live Τρίτες ξεκινούν και πάλι από τις 11 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε ο καλλιτέχνης θα είναι στην πίστα αυτή μια φορά την εβδομάδα με απόλυτο live πρόγραμμα.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Στην Αθήνα, ο τραγουδιστής θα είναι κοντά στο κοινό του για δύο ακόμα Πέμπτες με δύο μοναδικά live, όπως ανακοίνωσε το Ακάνθους μέσα από ανάρτηση στα social media. Μια ακόμα σειρά εμφανίσεων οδεύει προς το τέλος της και το μόνο βέβαιο είναι πως το φινάλε θα είναι φαντασμαγορικό!

Ηλίας Καμπακάκης

Ηλίας Καμπακάκης | Επιστρέφει με νέα σειρά εμφανίσεων

https://www.instagram.com/p/BnTimn5A8rv/?taken-by=casper_at_verykoko

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024