211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης | Στιγμιότυπα από τη συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Γιάννης Χαρούλης που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια sold out εμφάνιση

Για ακόμα έναν Σεπτέμβριο, ο Γιάννης Χαρούλης έδωσε το καθιερωμένο του ραντεβού στην Αθήνα με το κοινό του, με δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε χθες, 4 Σεπτεμβρίου, με απόλυτη επιτυχία, ενώ όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο ήταν sold out.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Ύστερα από την καλοκαιρινή του περιοδεία, ο αγαπημένος ερμηνευτής έρχεται να κλείσει στην Αθήνα των κύκλων συναυλιών του και φυσικά το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμά του αυτό. Το Θέατρο Βράχων ήταν κατάμεστο από το κοινό του διάσημου καλλιτέχνη και απόλαυσε τις μοναδικές του επιτυχίες αλλά και τ0 ξεχωριστό πρόγραμμά του.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Παρακάτω, δες στιγμιότυπα από τη μεγάλη βραδιά που μας χάρισε ο αγαπημένος τραγουδιστής χθες το βράδυ. Όσο οι καλοκαιρινές του συναυλίες οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, αναμένουμε τη στιγμή που θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη και σε εμφανίσεις σε κάποια σκηνή της Αθήνας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Κάθε χειμώνα, έχει σταθερή παρουσία στη σκηνή της Αθήνας και κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού με το μοναδικό του πρόγραμμα.

Γιάννης Χαρούλης | Στιγμιότυπα από τη συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024