211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης | Eπιβεβαιώνει ότι παραμένει στο «The Voice Of Greece»

Πάνος Μουζουράκης φωτογραφιζεται για το the voice of athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

O τρόπος που το επιβεβαίωσε

Ο Πάνος Μουζουράκης, μπορεί να είναι στο Los Angeles και να κυνηγά τη διεθνή καριέρα του, να συμμετείχε πρόσφατα στην υπερπαραγωγή«Mamma Mia! Here We Go Again»,  όμως όπως όλα δείχνουν, δε σταματά να δίνει έμφαση και στα επαγγελματικά του βήματα στην Ελλάδα. Ο καλλιτέχνης, όπως φαίνεται, θα είναι μέλος του «The Voice Of Greece» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διαψεύδοντας τα ρεπορτάζ που υποστήριζαν το αντίθετο.

Δες επίσης: Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

Την επιβεβαίωση έκανε ο ίδιος μέσα από δύο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. Εκεί, ο καλλιτέχνης αφήνει να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει κανονικά στο «The Voice Of Greece».

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

Με αφορμή τη συνάντηση στο Λος Άντζελες με τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Απόστολο, ο Πάνος Μουζουράκης έστειλε δύο μαντινάδες στον Έλληνα σταρ, χρησιμοποιώντας την ετικέτα #TheVoiceOfGreece». Τελικά να είναι αυτή η επιβεβαίωση; Σύντομα θα μάθουμε, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο καλλιτέχνης θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό του τηλεοπτικά και θα κάτσει ξανά στην καρέκλα του κριτή συνεργαζόμενος με το υπόλοιπο καστ του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Πάνος Μουζουράκης | Eπιβεβαιώνει ότι παραμένει στο «The Voice Of Greece»

Πάνος Μουζουράκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024