211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός | Το νέο του τραγούδι «Λιώμα» έχει «σπάσει» το ίντερνετ

Κωνσταντίνος Αργυρός ποζαρει για την περιοδια του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πόσα εκατομμύρια views έχει κάνει σε 2 μήνες;

Πριν δύο μήνες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς σύστησε το νέο του τραγούδι με τίτλο Λιώμα, που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.  Το τραγούδι, μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ξεπέρασε τις 9.000.000 προβολές στο YouTube ενώ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των τάσεων.

Δες επίσης: Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

Μουσική και στίχους στο κομμάτι υπογράφουν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο, ενώ κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

Παράλληλα, από τα τέλη Αυγούστου, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει και πάλι στις εμφανίσεις στην Αθήνα και στην αγαπημένη του πίστα, εκείνη του fantasia. Εκεί τον απολαύσαμε όλο το καλοκαίρι, όμως, τον Αύγουστο το πρόγραμμα έκανε μια παύση για λίγο καιρό. Πλέον, ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένος, ύστερα από τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, και να μας χαρίσει μια ακόμα σειρά εμφανίσεων που θα πρωταγωνιστήσουν στη διασκέδαση της παραλιακής και γενικότερα της Αθήνας. Ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης που δεν έχει μάθει να μας απογοητεύει με το μοναδικό του πρόγραμμα.

Κωνσταντίνος Αργυρός | Το νέο του τραγούδι «Λιώμα» έχει «σπάσει» το ίντερνετ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024