211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς | Τραγουδά με τον γιο του στη Μύκονο

Διονύσης Σχοινάς τραγουδαει με τον γιο του στην Μυκονο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στην ίδια σκηνή 

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή είναι ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι, καθώς και οι δύο αποτελούν μεγάλα κεφάλαια του ελληνικού τραγουδιού τις 3 τελευταίες δεκαετίες. Ο γιος τους, Δημήτρης, δεν θα μπορούσε να μην τους μοιάσει στην καλλιτεχνικότητα αυτή – εκτός βέβαια από την εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει απόλυτα τον διάσημο μπαμπά του.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Ο γιος του ζευγαριού βρέθηκε στο 4711 της Μυκόνου, ο πατέρας του πραγματοποιεί εμφανίσεις, και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον πατέρα του. Πατέρας και γιος κέρδισαν μαζί το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Ο μοναχογιός του ζευγαριού απέδειξε για ακόμα μια φορά το ταλέντο του και πως αναμφίβολα στο μέλλον θα ακολουθήσει τα βήματα των διάσημων γονιών του.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Ο Διονύσης συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις στο νησί των Ανέμων, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Ύστερα από το τέλος τους, αναμένουμε την επιστροφή του στην Αθήνα με νέες, χειμερινές εμφανίσεις. θα τον δούμε και πάλι στο 4711 της Αθήνας ή θα τον απολαύσουμε από νέα σκηνή και με νέα συνεργασία; Σύντομα θα μάθουμε!

Διονύσης Σχοινάς | Τραγουδά με τον γιο του στη Μύκονο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024