211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασιλική Νταντά | Νέο τραγούδι και εμφανίσεις

η Βασιλική Νταντά φωτογραφιζεται χαμογελαστη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας 

Η Βασιλική Νταντά στις 11 Αυγούστου κάνει ένα μικρό διάλειμμα δέκα ημερών από τις εμφανίσεις της στο Frangelico. Εκεί την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά και του Σάκη Αρσενίου. Στο διάστημα αυτό, η τραγουδίστρια δεν θα ξεκουραστεί αλλά θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Πρώτος σταθμός 14 Αυγούστου στο «MAGAZI» στο Ηράκλειο Κρήτης, ακολουθούν 15 Αυγούστου «PALMS» στην Αντίκυρα Βοιωτίας, 17 Αυγούστου στο «JOJO» στην Κουρούτα και 18 Αυγούστου στο «ARGOMENTO» στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Παράλληλα, η Βασιλική Νταντά βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο της τραγούδι, σε μουσική Βασίλη Γαρβιηλίδη και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη , οι οποίοι της έγραψαν και την τελευταία της επιτυχία «Μαζί της». Ακόμα μια νέα επιτυχία έρχεται για την αγαπημένη τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια μας έχει παρουσιάσει πολλές, ενώ σύντομα θα αναμένουμε και την επιστροφή της στην πίστα του Frangelico, ένα μαγαζί που πολλές φορές την έχουμε δει στην πίστα του και την έχουμε αγαπήσει. Μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά θα συνεχίσουν πολύ σύντομα τη συνεργασία τους. Δες παρακάτω τη φωτογραφία από την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού.

Βασιλική Νταντά | Νέο τραγούδι και εμφανίσεις

Βασιλική Νταντά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024