211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Καίτη Γαρμπή | Δες τες σε συνεργασία το 2000

Νατάσα Θεοδωρίδου Καιτη Γαρμπη χαμογελαστες για την συνεργασια τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πώς ήταν 18 χρόνια πριν; 

Νατάσα Θεοδωρίδου και Καίτη Γαρμπή έχουν διανύσει παράλληλες πορείες αφού αποτέλεσαν δύο σπουδαίες τραγουδίστριες της ίδιας γενιάς και φυσικά εξακολουθούν να κερδίζουν την αγάπη του κοινού.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Πριν από 18 χρόνια είχαν συνεργαστεί και είχαν παρουσιάσει το ντουέτο Επιτέλους, που αποτέλεσε και ένα από τα μεγαλύτερα hit της χρονιάς εκείνης και φυσικά είναι και μέχρι σήμερα, ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια. Το κομμάτι συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο της Καίτης Γαρμπή, Το Κάτι, που κυκλοφόρησε το 2000 και είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς δίσκους της. Το κομμάτι, όπως και όλος ο δίσκος, έφερε την αποκλειστική υπογραφή του Φοίβου.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Εκτός από το τραγούδι που έγινε επιτυχία, χαρακτηριστικό ήταν και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με τις δύο τραγουδίστριες να κάθονται σε δύο πολυθρόνες. Δες παρακάτω το κλιπ και άκουσε το τραγούδι που παραμένει και σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πιο χαρακτηριστικές επιτυχίες της αγαπημένης Καίτης Γαρμπή. Στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν 2000 το τραγούδι αναδείχθηκε ως το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς, βραβείο που μοιράστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Καίτη Γαρμπή | Δες τες σε συνεργασία το 2003

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024