211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Κουρκούλης | Αυτό ήταν το πρώτο videoclip του

ο Νίκος Κουρκούλης ποζαρει για το τραγουδι του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θυμάσαι ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που οπτικοποίησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών και όχι άδικα. Ο τραγουδιστής ασχολείται από μικρή ηλικία με το τραγούδι και όλη του η ζωή ήταν συνδεδεμένη με τη μουσική.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Από μικρός δίπλα στους παππούδες του έμαθε να παίζει μουσική και να συμμετέχει σε τοπικά γλέντια ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα στο χώρο της μουσικής και ξεκινά να εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Το κοινό τον αποδέχεται και οι προτάσεις για την κάθοδο στην Αθήνα πέφτουν βροχή. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του  κυκλοφόρησε το 1997  με τίτλο “Μαγικά Ταξίδια”. Σύντομα επανακυκλοφόρησε με τον τίτλο “Κίνδυνος” εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του ομότιτλου τραγουδιού, το οποίο αποτέλεσε και το πρώτο του videoclip.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Τους στίχους υπογράφει ο Ηλίας Φιλίππου, τη μουσική ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Γκάβαλος. Δες παρακάτω την πρώτη αυτή οπτικοποίηση τραγουδιού του καλλιτέχνη. Δες παρακάτω την πρώτη φορά που ο τραγουδιστής μας συστήθηκε μέσα από κλιπ.

Νίκος Κουρκούλης | Αυτό ήταν το πρώτο videoclip του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024