211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φώς | Θεοδωρίδου- Θεοφάνους μαζί με ποιόν ακόμα ;

Θεοδωρίδου Θεοφάνους Φώς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θεοδωρίδου – Θεοφάνους: Ποια συμμετοχή- έκπληξη θα ολοκληρώσει το σχήμα;

Μετά την απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν και στη σκηνή του Φώς, μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη έρχεται να ολοκληρώσει την, ούτως ή άλλως, δεδομένη επιτυχία του σχήματος και αυτή δεν είναι άλλη από την προσθήκη του Παντελή Καναράκη.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός διατηρεί εδώ και χρόνια στενή φιλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο τηλεοπτικό σόου «Your Face Sounds Familiar», αποφασίστηκε πως η συμμετοχή του θα μπορούσε να δώσει μια ξεχωριστή και σημαντική νότα στην παράσταση. Ο Παντελής Καναράκης έχει αποδείξει μέσω της πολυετούς δουλειάς του αλλά και, σε ευρύτερο επίπεδο, μέσω του σόου, πως το ταλέντο του δεν περιορίζεται μόνο στην υποκριτική, αλλά επεκτείνεται και στο τραγούδι και τον χορό, και μάλιστα εξίσου καλά.

Την ξεχωριστή και μοναδική αυτή παράσταση, που αποτελείται από τρεις καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικό είδος ο καθένας, θα φιλοξενήσει το νυχτερινό κέντρο «ΦΩΣ», ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου. Τους τρεις καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν ο Άκης Δείξιμος, ο Φώτης Παπαζήσης, η Ανδρομάχη, και η Βάλια Σωμαράκη, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα.

Κάντε άμεσα την κράτηση σας σε γνωστά νυχτερινά κέντρα στο 2117707570 .

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024