211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης | Η νέα ανάρτηση της συζύγου του και το μήνυμα αισιοδοξίας!

Γιώργος Τσαλίκης χαμογελαστος με την γυναικα του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν 

Δύσκολες στιγμές, στιγμές φρίκης έζησαν ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένεια του την περασμένη εβδομάδα. Η Δώρα Δημητροπούλου ήταν από τις πρώτες που μοιράστηκε στα social media εικόνες από την καταστροφική φωτιά.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Ύστερα από το πέρας των τραγικών αυτών στιγμών, της φονικής πυρκαγιάς με τους δεκάδες νεκρούς, η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία από διακοπές με τον σύζυγό της από την Βαρκελώνη, πριν από καιρό, στην οποία ποζάρουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι ενώ ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. Κάτω από τη φωτογραφία, εκείνη στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα και ξεκινά την νέα εβδομάδα με μια από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις με τον διάσημο σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένες στιγμές και πολύ συχνά κάνει οικογενειακά ταξίδια στο εξωτερικό.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

«Όλοι μας είμαστε πολύ στεναχωρημένοι …νιώθουμε πολύ πολύ αμήχανα και περίεργα … Ήθελα όμως αυτή η εβδομάδα να ξεκινήσει με μια ανέμελη φωτογραφία … Εδώ, κάποια στιγμή χαράς στη Βαρκελώνη.. Καλημέρα ??», έγραψε η Δώρα.

Γιώργος Τσαλίκης | Η νέα ανάρτηση της συζύγου του:

https://www.instagram.com/p/Bl2Rz1Zn_g3/?hl=el&taken-by=dora_dimitropoulou

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024