211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός | Το πρώτο live του έξι μήνες μετά το τροχαίο

ο Ηλίας Βρεττός φωτογραφιζεται με θεα την θαλασσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η συγκίνησή του

Ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο που είχε και σώθηκε από θαύμα, τον περασμένο χειμώνα και εν μέσω εμφανίσεών του στο Φωταέριο με τον Γιάννη Πλούταρχο, έκανε το πρώτο του live και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Καρδίτσας και το μαγαζί Villa Night Experience, και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση φυσικά. Ωστόσο, ήταν πολύ συγκινημένος για το πρώτο του live ύστερα από τόσο καιρό. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν και όταν ο καλός του φίλος σηκώθηκε να χορέψει ζειμπέκικο. Ο καλλιτέχνης, συγκινημένος, ανάρτησε το στιγμιότυπο αυτό στα social media μιλώντας για την επιστροφή του αυτή στις ζωντανές εμφανίσεις, τώρα που έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που είχαν προκληθεί από το τροχαίο αυτό.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

«Όταν τραγουδάς μετά από 6 μήνες με δάκρυα στα μάτια και χορεύει ο κολλητός σου… @kostantinosbl #iloveu. Συγκινητικές στιγμές χθες στην Καρδίτσα… #iamback #HB #fonakseme», έγραψε ο καλλιτέχνης κάτω από τα βίντεο με τον φίλο του να χορεύει και εκείνον να τραγουδάει.

Ηλίας Βρεττός | Το πρώτο live του έξι μήνες μετά το τροχαίο

https://www.instagram.com/p/Bl0bJZYH-7N/?taken-by=vrettos_ilias

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024