211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΙ OTHERVIEW ΣΤΟ VOX

οι othervew στο Vox
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΟΙ OTHERVIEW ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ VOX ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΑ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ

Το πολύ δημοφιλές συγκρότημα Otherview, το οποίο κινείται σε mainstream και dance ήχους, θα εμφανίζεται στο Vox για τον χειμώνα 2014-2015 και θα είναι το νέο μέλος του σχήματος Μενιδιάτης – Γιαννιάς – Καλλή. Μια διαφορετική προσέγγιση στην μουσική, η οποία ακολουθεί την μόδα των τελευταίων ετών, ακολουθούν οι Otherview.

Έχουν κυκλοφορήσει δυναμικά hits, τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Το συγκρότημα αποτελείται από τρία μέλη και είναι ο Βασίλης Κουμεντάκος, ο Δημήτρης Ίσαρης και η Ελένη Τσαγκρινού στα φωνητικά., ενώ παλαιότερα τραγουδίστρια ήταν η Κρυσταλλία, η οποία αποχώρησε.

Μέσα από τα τραγούδια και τις παραγωγές του, συνδυάζεται άψογα η παρουσία του dj με την live φωνή, ενώ στην συλλογή τους έχουν αρκετές δικές τους παραγωγές. Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους το 2009 στο Rex, δίπλα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και γρήγορα συγκαταλέγεται στα κορυφαία γκρουπ της χώρας.

Ακολουθούν πολλές εμφανίσεις σε γνωστά clubs της χώρας, αλλά και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συμμετέχουν και σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχαν στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά σε όλη την Ελλάδα με την ονομασία «The Ace of Hearts Tour». Τον χειμώνα, θα μας εντυπωσιάσουν και πλάι με τα dance κομμάτια τους, από το Vox.

 

Για να κάνετε την κρατησή σας σε νυχτερινά κέντρα καλέστε στο 2117707570 .

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024