211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Υποδέχεται στο στούντιο τον Νότη Σφακιανάκη

ο Αντώνης Ρέμος χαμογελαστος σκεγτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική συνάντηση που ανυπομονούμε να δούμε

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει για ακόμα μια φορά στον ραδιοφωνικό σταθμό Μουσικός, με μια τελευταία εκπομπή, την Τετάρτη αυτή, 20 Ιουνίου. Αυτή θα είναι και η τελευταία του ραδιοφωνική εκπομπή και για το φινάλε αυτό θα φιλοξενήσει έναν καλεσμένο – έκπληξη στο στούντιο, τον Νότη Σφακιανάκη.

Δες επίσης:Λιώμα | Μια γεύση από τη νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Οι δύο καλλιτέχνες θα μας χαρίσουν μια μοναδική ραδιοφωνική βραδιά, μιλώντας για την πορεία και τις επιτυχίες τους. Μια από τις σπάνιες φορές που θα τους δούμε μαζί. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Μουσικός και με την οποία ανακοινώνει την επόμενη αυτή εκπομπή.

Δες επίσης:Fantasia | Κυκλοφόρησαν οι αφίσες του νέου σχήματος

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη ύστερα από το τέλος αυτής της συνεργασίας. Προς το παρόν, το μόνο που είναι βέβαιο με σιγουριά, είναι η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στην πίστα του Αθηνών Αρένα την ερχόμενη σεζόν. Οι δύο τραγουδιστές θα συναντηθούν στην πίστα και θα μας χαρίσουν μια μοναδική συνύπαρξη επί σκηνής, που μας κάνει από τώρα, να μετράμε αντίστροφα τον χρόνο. Μέχρι τότε, συντονίσου στον Μουσικό.

Αντώνης Ρέμος | Υποδέχεται στο στούντιο τον Νότη Σφακιανάκη

https://www.instagram.com/p/BkNArE9HOqY/?taken-by=mousikos986

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024