211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Ο καλεσμένος – έκπληξη της νέας του εκπομπής

Αντώνης; Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται ακόμα μια Τετάρτη 

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει για ακόμα μια Τετάρτη στο ρόλο του οικοδεσπότη, και θα υποδεχτεί και πάλι το κοινό του στη δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Αυτή τη φορά θα μας παρουσιάσει έναν καλεσμένο – έκπληξη, έναν από τους κορυφαίους συνθέτες και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, τον Χρήστο Νικολόπουλο!

Δες επίσης:Δέσποινα Βανδή | Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της Ελληνικής μουσικής ιστορίας θα καθίσει απέναντι από τον αγαπημένο τραγουδιστή και θα μας χαρίσει μια μοναδική εκπομπή το απόγευμα της Τετέρτης, 6 Ιουνίου. Mέχρι στιγμής καλεσμένους στο πλατό του έχουμε δει και την Μαρινέλλα, τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δες επίσης:Πασχάλης Τερζής | Δες τον να τραγουδάει μαζί με την κόρη του

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι αυτό στη Μύκονο, αλλά και θα τον απολαύσουμε σε εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα την ερχόμενη σεζόν μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Μια μουσική συνάντηση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της Αθήνας. Ο τραγουδιστής περνά για ακόμα μια σεζόν μια από τις καλύτερες φάσεις της μουσικής αλλά και προσωπικής του πορείας.

Αντώνης Ρέμος | Ο καλεσμένος – έκπληξη της νέας του εκπομπής

https://www.instagram.com/p/BjpFjk0ntfd/?hl=el&taken-by=mousikos986

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024