211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης | Το νέο του τραγούδι έρχεται σύντομα

ο Χρήστος Χολίδης κοιταζει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser του τραγουδιού 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του χειμώνα «Ποιος Σε Κρατάει», ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με νέα κυκλοφορία που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από το κοινό του και να τον φέρει και πάλι για τα καλά στο προσκήνιο.

Δες επίσης:Πάρε Ένα Τηλέφωνο Κώστας Μαρτάκης Στίχοι

Η νέα, δυναμική του μπαλάντα θα κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις μέρες και θα φέρει τον τίτλο «Λέμε Τώρα». την μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ενώ τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου. Το teaser του τραγουδιού έχει ήδη κυκλοφορήσει, δίνοντάς μας μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε ολοκληρωμένα πολύ σύντομα. Μια ακόμα επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακρά λίστα του καλλιτέχνη, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει. ο χρόνος μετρά αντίστροφα για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία από εκείνον, που θα μείνει ανεξίτηλη σε αυτό το καλοκαίρι μας. Άκουσε παρακάτω το teaser.

Δες επίσης:Μια Καινούργια Αρχή 48 Ώρες Στίχοι

Τον τραγουδιστή απολαύσαμε τον χειμώνα στην πίστα του Ποσειδώνιο, ενώ πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά του. Θα τον δούμε άραγε το καλοκαίρι αυτό σε κάποια πίστα και κάποια σειρά εμφανίσεων; Θα μάθουμε σύντομα, ενώ προς το παρόν, αναμένουμε την κυκλοφορία του νέου του αυτού τραγουδιού.

Χρήστος Χολίδης | Το νέο του τραγούδι έρχεται σύντομα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024