211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Κυκλοφορεί τον νέο της δίσκο!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη χαμογελαστη σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» θα είναι ο τίτλος του

Δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα μια νέα δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Δες επίσης:YTON | Συνεχίζει τις εμφανίσεις ο Βέρτης και τον Ιούνιο!

Το τελευταίο άλμπουμ της αγαπημένης ερμηνεύτριας ήταν το «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2015, ενώ τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμα μια φορά δισκογραφικά με νέο  άλμπουμ και να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Δες επίσης:Πάνος Κιάμος | Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» αποκτά video clip

Παράλληλα ετοιμάζεται για τη φετινή περιοδεία της όπου θα προσφέρει μαγικές «Νύχτες Καλοκαιριού» σε όλη την Ελλάδα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μοιραστεί τον καινούριο δίσκο της αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Κυκλοφορεί τον νέο της δίσκο!

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «OraThess», η νέα δισκογραφική δουλειά της φέρει τον τίτλο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal. Τα τραγούδια θα δημοσιεύονται σταδιακά από την 1η Ιουνίου και έκτοτε θα μας χαρίζει σταδιακά τα νέα κομμάτια που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024