211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς | Ξεκινά εμφανίσεις στη Μύκονο και το 4711

ο Διονύσης Σχοινάς χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, ο Διονύσης Σχοινάς ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά στο νησί των Ανέμων. Για ακόμα μία φορά επιστρέφει στο αγαπημένο του και σταθερό στέκι του, το 4711 της Μυκόνου. Την πρεμιέρα του θα κάνει την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Μαΐου και ήδη η αφίσα της νέας συνεργασίας κυκλοφόρησε!

Δες επίσης:Θανάσης Παπακωνσταντίνου | Οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας του

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο τραγουδιστής μάς ξεσηκώνει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τόσο τα καλοκαίρια από τη Μύκονο, όσο και τους χειμώνες από το 4711 στο Μαρούσι. Μαγαζί και καλλιτέχνης έχουν συνδέσει για τα καλά τις πορείες τους και μας χαρίζουν κάθε σεζόν τις πιο ανεβαστικές βραδιές.

Δες επίσης:Γιάννης Χαρούλης | Για δύο συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας

Έχοντας πια στις μουσικές αποσκευές του και την τελευταία του επιτυχία, «Εδώ στη δουλειά», αλλά και όλες τις παλιότερες επιτυχίες του, ο καλλιτέχνης έρχεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά ακόμα ένα καλοκαίρι και να αφήσει το σημάδι του ανεξίτηλο στη διασκέδαση της Μυκόνου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας που έρχεται πολύ σύντομα στο νησί των Ανέμων. Δες παρακάτω την ανάρτηση για τις νέες εμφανίσεις!

Διονύσης Σχοινάς | Ξεκινά εμφανίσεις στη Μύκονο και το 4711

https://www.instagram.com/p/Bi4PpGIn07N/?taken-by=konstantinoskoroxenidis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024