211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου | Ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία

η Νατάσσα Μποφίλιου χαμογελαστη σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το «Όμορφο Όνειρο» ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους. Μια νέα παράσταση που έρχεται να διαδεχθεί το Μπελ Ρεβ, που γνώρισε τεράστια αγάπη από το κοινό της ερμηνεύτριας.

Δες επίσης:Γιώργος Μαζωνάκης | Για περιοδεία στην Αμερική

Αυτή τη φορά, ο κεντρικός πυρήνας της παράστασης θα έχει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου να ερμηνεύει τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δες επίσης:Ταράτσα του Φοίβου | Επιστρέφει στην Αθήνα από τον Ιούνιο!

Την ερμηνεύτρια είδαμε πριν λίγο καιρό σε εμφανίσεις στη σκηνή του Gazi Live, όπου για ακόμα μια φορά κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Νατάσσα Μποφίλιου | Ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία

Το Σάββατο 26 Μαϊου η παράσταση θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση. Οι τρεις καλλιτέχνες  εμφανίζονται στο αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία της Κύπρου. Στη συνέχεια αναμένουμε να ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας της αγαπημένης ερμηνεύτριας που για ακόμα ένα καλοκαίρι θα είναι στην πρώτη γραμμή του συναυλιακού τοπίου της Ελλάδας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024