211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης | Για περιοδεία στην Αμερική

ο Γιώργος Μαζωνάκης χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι καλλιτέχνες τον πλαισιώνουν;

Για μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική βρίσκεται την περίοδο αυτή ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, λίγο μετά το τέλος των εμφανίσεών του στο Έναστρον, μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, βρίσκεται κοντά στους ομογενείς θαυμαστές του και φέρνει τα πάνω κάτω και στην μακρινή ήπειρο.

https://www.instagram.com/p/BirM_NkhoqX/?taken-by=georgemazonakis

Δες επίσης:Αντώνης Ρέμος | Παντρεύεται με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ

Στο πλευρό του, ο διάσημος τραγουδιστής έχει δύο αγαπημένους καλλιτέχνες που τον συντροφεύουν στη σκηνή. Φυσικά πρόκειται για τον Άκη Δείξιμο και τη Μαρία Ιακώβου που βρίσκονται μαζί του στην Αμερική και τις τελευταίες μέρες μας «βομβαρδίζουν» με φωτογραφίες μέσα από τα social media τους.

Δες επίσης:Ταράτσα του Φοίβου | Επιστρέφει στην Αθήνα από τον Ιούνιο!

Οι ταλαντούχοι ερμηνευτές ανήκουν στο δυναμικό της Spicy Music, και τώρα πλαισιώνουν τον Γιώργο Μαζωνάκη στις εμφανίσεις του αυτές. Από τις στιγμές που περνούν στην Αμερική, δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media. Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram. Παράλληλα, αναμένουμε να ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών στην Αθήνα. Ο Μαζωνάκης αναμένεται να ανέβει στην πίστα μαζί με τον Σάκη Ρουβά την επόμενη σεζόν, κάτι που περιμένουμε να δούμε αγωνία.

Γιώργος Μαζωνάκης | Για περιοδεία στην Αμερική

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024