211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης | Για δύο συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας

ο Γιάννης Χαρούλης χαμογελαστος τραγουδαει σε συναυλια την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί τον αγαπημένο ερμηνευτή;

Ο Γιάννης Χαρούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο συναυλιακό τοπίο της Αθήνας, με δύο μεγάλες εμφανίσεις στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Ο αγαπημένος ερμηνευτής έρχεται να μας χαρίσει ακόμα δύο πολύ ξεχωριστές βραδιές υπό το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού και να μας μείνει, για ακόμα μια φορά, αξέχαστος.

Δες επίσης:Gazi Live | Τέλος εμφανίσεων για τη Νατάσσα Μποφίλιου

Τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, και την Τρίτη, 12 Ιουνίου, ο καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας με τις δύο αυτές μοναδικές βραδιές που έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους στο συναυλιακό προσκήνιο για ακόμα μια φορά.

Δες επίσης:Χάνομαι Δημήτρης Μπάσης Στίχοι

Τον καλλιτέχνη απολαύσαμε και τον χειμώνα στην πόλη, με μια σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα και στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς. Μια σειρά sold out εμφανίσεων, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ενώ το μόνο βέβαιο είναι πως και οι δύο αυτές επερχόμενες βραδιές θα είναι sold out. Τα σημεία προπώλησης της συναυλίας ξεκίνησαν την προπώλησή τους από την Τετάρτη, 16 Μαΐου. Δύο μοναδικές βραδιές από τον αγαπημένο καλλιτέχνη που σύντομα θα μας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες και διαχρονικές του επιτυχίες. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο γεγονός.

Γιάννης Χαρούλης | Για δύο συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024