211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Κότσιρας | Για μια εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων

ο Γιάννης Κότσιρας χαμογελαστος σκεφτετσι την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη; 

Μία μοναδική συναυλία θα δώσει φέτος το καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου. Μαζί του, συμμετέχει η παιδική χορωδία: Σπύρου Λάμπρου και οι φίλοι της (παιδική χορωδία ConAnima, Μοντέρνα Παιδική Χορωδία Γιώργου Σκλήκα)

Δες επίσης:Droulias Brothers | Nέο τραγούδι με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα

Η βραδιά έχει τίτλο «Και πάλι παιδιά» και αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες εμφανίσεις του καλλιτέχνη που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Από τη συναυλία φυσικά δεν θα λείψουν πολύ γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Γιάννη Κότσιρα που θα διασκευαστούν ειδικά για τις παιδικές χορωδίες των Σπύρου Λάμπρου, ConAnima και Γιώργου Σκλήκα. Σχεδόν 200 παιδιά θα συνοδεύσουν επί σκηνής τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σε μια μουσική παράσταση, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά Μια μοναδική βραδιά που αναμφίβολα κανείς δεν θα πρέπει να χάσει και ο ερμηνευτής θα μας παρουσιάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Δες επίσης:Γιάννης Πλούταρχος | Το video clip του «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» έφτασε

Τον χειμώνα απολαύσαμε τον αγαπημένο ερμηνευτή στον Σταυρό του Νότου και την κεντρική σκηνή του.  Τώρα επιστρέφει με μια ακόμα εμφάνιση και βρίσκεται κοντά στο κοινό του στην Αθήνα.

Γιάννης Κότσιρας | Για μια εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων

Γιάννης Κότσιρας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024