211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος | Τέλος εμφανίσεων για τον τραγουδιστή

ο Νίκος Μακρόπουλος τραγουδαει τις επιτυχιες του στα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από το μεγάλο φινάλε του στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella

Με ένα εντυπωσιακό και λαμπερό φινάλε ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Μακρόπουλος το περασμένο Σάββατο!  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από την πίστα του Barbarella, μαζί με τον Σάκη Αρσενίου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συμπρωτεύουσα.

Δες επίσης:Κώστας Λειβαδάς | Για μία εμφάνιση στη Σφίγγα

Οι εμφανίσεις του πραγματοποιούνταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο και φυσικά όλες ήταν sold out!  «Το συναίσθημα μου όταν πραγματοποιώ εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, είναι πάντα μοναδικό. Δεν είναι μόνο η αγάπη για τον τόπο μου, πάνω απ΄όλα είναι η δική σας ξεχωριστή αύρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τις υπέροχες βραδιές που περάσαμε παρέα στο Barbarella», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook για το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεών του.

Δες επίσης:Αντώνης Ρέμος | Πραγματοποίησε την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή!

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του καλλιτέχνη; Προς το παρόν, θα τον απολαύσουμε σε διάφορες εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, μέχρι να τον δούμε και πάλι σε κάποια πίστα της Αθήνας με κάποια μεγάλη σειρά εμφανίσεων. Η επόμενη μάλιστα εμφάνισή του θα γίνει το Σάββατο, 5 Μαΐου, στην Πτολεμαΐδα.

Νίκος Μακρόπουλος | Τέλος εμφανίσεων για τον τραγουδιστή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024