211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nέα δισκογραφική δουλειά για το Νίκο Οικονομόπουλο

ο Νίκος Οικονομοπουλος τραγουδαει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος

Στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού βρισκόταν αυτές τις μέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής, πέρα από τις χειμερινές εμφανίσεις που προετοιμάζει, φρόντιζει να κάνει ένα εντυπωσιακό χειμερινό ξεκίνημα με ολοκαίνουριες επιτυχίες που οι θαυμαστές του θα αγαπήσουν. 

Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε πρόσφατα και το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου τραγουδιστή είναι σχεδόν έτοιμο, ενώ κοινό και θαυμαστές δεν βλέπουν την ώρα να ακούσουν την επερχόμενη επιτυχία του φετινού χειμώνα. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο  Χριστόφορος Γερμενής.

Την καινούρια του επιτυχία, όπως και όλες τις παλαιότερες, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε live σύντομα, αφού ο διάσημος τραγουδιστής θα ξεκινήσει τις χειμερινές εμφανίσεις του στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Οι δυο τους αποτελούν ένα πετυχημένο δίδυμο, που γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία την χειμερινή περίοδο 2011-2012 τραγουδώντας στο «Fever». Το ίδιο νυχτερινό κέντρο έρχεται, λίγα χρόνια μετά, να επαναλάβει την επιτυχημένη συνταγή και να κάνει το κοινό των δύο καλλιτεχνών να ζήσουν στιγμές ασύγκριτου κεφιού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024