211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα | Είναι αυτός ο ηθοποιός ο νέος της σύντροφος;

η Πάολα τραγουδαει την νεα της επιτυχια σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι φήμες περί νέου ειδυλλίου κάνουν το γύρο του διαδικτύου 

Μπορεί η πιο αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της,  Πάολα να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα όμως, λίγα γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή της. Μπορεί να γνωρίζουμε τον πρώην σύντροφο και πατέρα της κόρης της Παολίνα, Φώτη, που είναι και ο μάνατζέρ της, όμως τις κατά καιρούς σχέσεις της διατηρεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες επίσης:Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο κέντρο;

Δημοσίευμα της Espresso, ωστόσο, αναφέρει ότι η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ερωτευμένη με πολύ γνωστό ηθοποιό. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη με τον οποίο φαίνεται να είναι αχώριστοι το τελευταίο διάστημα.

Δες επίσης: Κέντρο Αθηνών | Κλειστό θα παραμείνει το Πάσχα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ξεκίνησε μαθήματα πιάνου για τις ανάγκες του νέου του ρόλου και τότε συνάντησε την Πάολα και μίλησαν για τη μουσική. Να είναι όντως  η αγαπημένη τραγουδίστρια, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Έναστρον (στο οποίο εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο) η νέα σύντροφος του ηθοποιού; Σύντομα θα μάθουμε!

Πάολα | Είναι αυτός ο ηθοποιός ο νέος της σύντροφος;

Πάολα

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024