211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέντρο Αθηνών | Κλειστό θα παραμείνει το Πάσχα

ο Νικος Οικονομοπουλος τραγουδαει χαμογελαστος σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του;

Κλειστό θα παραμείνει το Κέντρο Αθηνών τις ημέρες του Πάσχα! Παρότι στην πίστα του φιλοξενεί τον Νίκο Οικονομόπουλο και τους Onirama, το πρόγραμμά του θα διακοπεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα και την Παρασκευή, 13 Απριλίου, όπως το κέντρο ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση πριν λίγες ώρες.

Δες επίσης: Apla Ellinika | Με ποιον αγαπημένο καλλιτέχνη συνεχίζεται το Sfera Party;

Μιας και το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα περάσει τις διακοπές του στις εξωτικές Μαλδίβες με την σύντροφό του, Ευαγγελία Αραβανή, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην Θεσσαλονίκη.

Δες επίσης: Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο κέντρο;

«Το #KentroAthinon θα παραμείνει κλειστό για τις Γιορτές του Πάσχα! Ο @Nikos_Oikonomopoulos_Official ξανά μαζί σας από 13-14/04. Μαζί του οι @Onirama!
Καλό Πάσχα!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας το κέντρο. Για μια εβδομάδα το κέντρο θα παραμείνει μακριά από το κοινό του όμως και πάλι σύντομα θα είναι κοντά μας με το πιο ανανεωμένο πρόγραμμα και τους πρωταγωνιστές του απόλυτα ξεκούραστους και γεμάτους ενέργεια. Σύντομα, η επιστροφή του νυχτερινού κέντρου θα είναι γεγονός και θα μας κρατά ξανά την καλύτερη συντροφιά στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Κέντρο Αθηνών | Κλειστό θα παραμείνει το Πάσχα

https://www.instagram.com/p/BhGiz0xhp5B/?taken-by=kentroathinon

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024