211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο κέντρο;

ο Χρηστος Μενιδιατης τραγουδαει χαμογελαστος σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας

Συνεχίζεται η επιτυχία που διαγράφει φέτος η Ιερά Οδός, με αμείωτο ρυθμό εδώ και μήνες! Με τον Βασίλη Καρρά, την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη στην πίστα του το κέντρο έχει κερδίσει και πάλι τα πρωτεία της διασκέδασης στην Αθήνα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται το απόλυτο hot spot.

Δες επίσης: Φωτεινή Βελεσιώτου | Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για 2 εμφανίσεις

Κάθε φορά, πλήθος επωνύμων δίνουν το παρών και απολαμβάνουν το πρόγραμμα μέχρι στις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν πρόσφατα στο κέντρο και ο Νίκος Μακρόπουλος αλλά και ο Αντύπας. Ύστερα από το πρόσφατο τέλος των εμφανίσεών του στην πίστα του Club 22 με τον Πάνο Κιάμο, και μέχρι να τον απολαύσουμε σε κάποια άλλη συνεργασία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο κέντρο αυτό και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες επίσης: Νατάσα Θεοδωρίδου | Πότε κυκλοφορεί ο νέος της δίσκος;

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Βασίλη Καρρά, ανέβηκε μαζί του στην πίστα και μαζί πρόσφεραν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο κοινό. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη μοναδική συνύπαρξή τους επί σκηνής που κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Δες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery/

Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο κέντρο;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024