211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαργαρίτης | Πού συνεχίζει τις εμφανίσεις του;

ο Γιώργος Μαργαρίτης χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από τη σειρά εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Γιώργος Μαργαρίτης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές εμφανίσεις. O σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα στα Μαμούνια live και χαρίσει στο κοινό του δύο μοναδικές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Δες επίσης:Ιερά Οδός | Ο Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στην πίστα του κέντρου

Την πρεμιέρα του στην πίστα αυτή θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου, ενώ κοντά στο κοινό του θα είναι και την Κυριακή του Πάσχα, 8 Απριλίου. «Κελί 33», «Άκου τι θα πω», «Πεθαίνω για σένα», «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Δεν κόβω τις τρέλες μου», «Στου Παράδεισου την πόρτα», είναι λίγα από τα αγαπημένα τραγούδια του που θα ακούσουμε στην πίστα του κέντρου.

Δες επίσης: Acro | Ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες διασκέδασαν εκεί;

Στην Αθήνα τον τραγουδιστή απολαύσαμε τις μέρες αυτές σε τρεις μοναδικές μουσικές παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο! Και τώρα, ύστερα από το τέλος τους, ετοιμάζεται να ανηφορίσει στη συμπρωτεύουσα όπου θα συνεχίσει την τεράστια επιτυχία. Για ακόμα δύο μοναδικές και πολύ ξεχωριστές βραδιές, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί κοντά στο κοινό του στην συμπρωτεύουσα, που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως τον λατρεύει.

Γιώργος Μαργαρίτης | Πού συνεχίζει τις εμφανίσεις του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024