211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Ζουγανέλης | Πού και με ποιους ξεκινά εμφανίσεις;

ο Γιάννης Ζουγανέλης σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και η παρέα του έρχονται σύντομα 

Ύστερα από το πρόσφατο τέλος των εμφανίσεών του στην σκηνή της Ακτής Πειραιώς, ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση της Αθήνας από μια  σκηνή με την οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά. Μαζί με την Γιώτα Γιάννα, τον Βασίλη Καζούλη, την Τάνια Ρόκκα και τον Παναγιώτη Αυγερινό, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας παρουσιάσει τα «Φρούτα Εποχής» που θα είναι κοντά μας για λίγες βραδιές τον Απρίλιο.

Δες επίσης:Νατάσσα Μποφίλιου | Μάγεψε με την πρεμιέρα της στο Gazi Live!

Μια διαδραστική μουσική παράσταση που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα, και συγκεκριμένα το Σάββατο, 14 Απριλίου, ενώ θα είναι κοντά μας κάθε Σάββατο του Απριλίου, και όχι μόνο. Η τελευταία προγραμματισμένη παράστασή τους είναι το Σάββατο 5 Μαΐου!

Δες επίσης:Στέφανος Κορκολής | Νέα σειρά εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club

Η Σφίγγα είναι ένας χώρος που άνοιξε φέτος τις πόρτες της στην Αθήνα και μέσα από τις συνεργασίας της έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού στην Αθήνα και να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα στέκια του κέντρου της πόλης. Και τώρα συνεχίζει με ένα ακόμα αγαπημένο όνομα στη σκηνή του.

Γιάννης Ζουγανέλης | Πού και με ποιους ξεκινά εμφανίσεις;

Γιάννης Ζουγανέλης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024