211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης – Πέτρος Ιακωβίδης | Δες τους μαζί στη σκηνή!

ο Νίκος Βέρτης και ο Πέτρος Ιακωβίδης χαμογελαστοι για την συνεργασιας τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο ΥΤΟΝ διασκέδασε ο Πέτρος Ιακωβίδης

Για ακόμα μια εβδομάδα, Νίκος Βέρτης και ΥΤΟΝ συνέχισαν την τεράστια επιτυχία που έχουν διαγράψει για ακόμα μια χρονιά. Κάθε φορά, καλλιτέχνης και κέντρ0 παρουσιάζουν κάτι μοναδικό στον κόσμο που έχει αγκαλιαστεί θερμά με αποτέλεσμα το ΥΤΟΝ να είναι κατάμεστο κάθε εβδομάδα.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Ο Πέτρος Ιακωβίδης διασκέδασε στο κέντρο!

Ανάμεσα στο κοινό που βρίσκεται εκεί, και πολλές επώνυμες παρουσίες που καταφθάνουν για να απολαύσουν το πρόγραμμα του αγαπημένου καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτούς και ο μοναδικός, Πέτρος Ιακωβίδης, που το Σάββατο, 24 Μαρτίου, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο και απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φυσικά, ο οικοδεσπότης της βραδιάς ανέβασε τον τραγουδιστή στη σκηνή και μαζί χάρισαν ένα μοναδικό μουσικό θέαμα στο κοινό που φυσικά τους χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Δες απόσπασμα από τη συνάντησή τους αυτή στο παρακάτω βίντεο!

Δες επίσης: Γιώργος Μαργαρίτης | Για ακόμα μια εμφάνιση στην Αθήνα

Εκτός του τραγουδιστικού μέρους, ο Νίκος Βέρτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέτρο Ιακωβίδη και φυσικά ανακοίνωσε και την έναρξη των εμφανίσεών του στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Fantasia, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 13 Μαΐου !

Νίκος Βέρτης – Πέτρος Ιακωβίδης | Δες τους μαζί στη σκηνή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024