211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέμης Αδαμαντίδης | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων!

ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού ξεκινά και πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη! Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στην Αθήνα και την πίστα του North Live Stage μαζί με τον Ανδρέα Στάμο, από όπου μάς χάρισε έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει στη συμπρωτεύουσα και το Voice Live Stage!

https://www.instagram.com/p/BbciMPOAOxa/?taken-by=northlivestage

Τον χειμώνα τον απολαύσαμε στην Αθήνα και την πίστα του North Live Stage μαζί με τον Ανδρέα Στάμο, την Ελένη Τζαβάρα, τον Κώστα Αγέρη και τη Μαρίνα Νικολοπούλου

Δες επίσης: Νατάσα Θεοδωρίδου | Συνεχίζει τη συνεργασία με τη Heaven Music

Η πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι προγραμματισμένη για το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου, ενώ ο Θέμης να είναι έκτοτε κοντά στο κοινό του κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δες επίσης:Posidonio | Θεαματική η επιστροφή του Πάνου Κιάμου!

Μια νέα σειρά εμφανίσεων έρχεται να προστεθεί την καρδιά των γιορτών στην Αθήνα και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να εκπλήξει για ακόμα μια φορά το κοινό της πόλης που είναι και αρκετά απαιτητικό. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη του πρεμιέρα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης και αυτό το Πάσχα!

Θέμης Αδαμαντίδης | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων!

Θέμης Αδαμαντίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024