211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός | Για δύο εμφανίσεις στο Λονδίνο

ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Εκτός Ελλάδας για εμφανίσεις!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό και συγκεκριμένα, για το Λονδίνο! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης γνωρίζει τεράστια επιτυχία και αγάπη από το κοινό, τόσο μεγάλη που τον στέλνει εκτός συνόρων, όπου και εκεί έχει πολλούς θαυμαστές!

Δες επίσης: Petrogazi | Πότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Δημήτρη Μπάση;

Ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσεις δύο ζωντανές εμφανίσεις στις 27 και 28 Μαΐου στο VALLEY Athletics Centre. Ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram και φυσικά η αναμονή, τόσο η δική του όσο και των θαυμαστών του είναι μεγάλη!

Δες επίσης:Hotel Ermou | Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε στο πλευρό της Ευρυδίκης;

Παράλληλα, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Vogue Club με απόλυτη επιτυχία! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο αγαπημένος καλλιτέχνης προκαλεί τον απόλυτο πανικό στη συμπρωτεύουσα (όπως έκανε και τον χειμώνα στην Αθήνα από το Fantasia) ενώ την ίδια στιγμή περιμένουμε να κυκλοφορήσει και το πολυαναμενόμενο ντουέτο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου με τίτλο «Λάθος μου» (άκουσε εδώ το teaser και πάρε μια γεύση). O χρόνος μετρά αντίστροφα για τα νέα επαγγελματικά βήματα του τραγουδιστή που αναμένουμε να δούμε και να ακούσουμε.

Κωνσταντίνος Αργυρός | Για δύο εμφανίσεις στο Λονδίνο

https://www.instagram.com/p/BgReOJshfZp/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024