211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων!

ο Νίκος Μακρόπουλος χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη;

Ύστερα από το πρόσφατο τέλος του στην πίστα του Frangelico, ο Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζεται και πάλι να βρεθεί κοντά στο κοινό του μέσα από μια νέα σειρά εμφανίσεων. Αυτή τη φορά, από τη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Barbarella!

Δες επίσης:Φωταέριο | Επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έχοντας στο πλευρό του τον Σάκη Αρσενίου, είναι πανέτοιμος για μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα μας ξεσηκώσουν! Η μεγάλη τους πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 9 Μαρτίου και έκτοτε θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καιρό απουσίας και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω σε αυτήν μαζί με τον Σάκη Αρσενίου με τον οποίο τον απολαύσαμε και τον χειμώνα στην Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες δοκίμασαν τη χημεία τους και το μόνο βέβαιο είναι πως τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! Ύστερα από έναν χειμώνα μαζί στην Αθήνα τώρα ετοιμάζονται να μας χαρίσουν νέες μουσικές εμπειρίες και στη συμπρωτεύουσα!

Δες επίσης:Γιώργος Σαμπάνης | Στην απονομή για τον πολυπλατινένιο του δίσκο

Νίκος Μακρόπουλος | Ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων!

Νίκος Μακρόπουλος

 

Παράλληλα, τις Κυριακές, στο αγαπημένο στέκι, συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις ο Στέλιος Ρόκκος με την Αμαρυλλίς!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024