211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος | Ο «Χαρταετός» απέκτησε video clip

Ο Πάνος Κιάμος με κουστούμι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του 

Μόλις πριν λίγες μέρες, ο Πάνος Κιάμος μας σύστησε τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Χαρταετός» (δες εδώ τους στίχους και άκουσε το τραγούδι).  Τώρα η στιγμή για να αποκτήσει το νέο τραγούδι ΚΑΙ εικόνα έφτασε ήδη!

Δες επίσης: Estate | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Σάκης Ρουβάς

Το video-clip που συνοδεύει το «Χαρταετός» μόλις αποκαλύφθηκε στο #1 ελληνικό κανάλι στο YouTube και πρωταγωνιστής είναι… ένας νεαρός πρόσφυγας από το Ιράκ που προσπαθεί να αφήσει πίσω το τραυματικό παρελθόν και να ξαναφτιάξει τη ζωή του στην Ελλάδα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Δες επίσης: Λένα Παπαδοπούλου | Τελικές πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα

Το νέο άλμπουμ, στο οποίο περιλαμβάνεται και το εν λόγω κομμάτι, κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου από την Cobalt Music. Παράλληλα, ο ίδιος βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία ενώ από τον Μάρτιο θα τον απολαμβάνουμε και πάλι, ύστερα από έξι χρόνια απουσίας, από την πίστα του Ποσειδώνιο. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού την άνοιξη αυτή. Όλα αυτή ύστερα από το τέλος μιας ακόμα σούπερ επιτυχημένης σεζόν στην πίστα του Club 22, μαζί με έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη στο πλευρό του, τον Αντύπα.

Πάνος Κιάμος | Ο «Χαρταετός» απέκτησε video clip

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024